Våre betingelser:

  • Generelt
  • Priser, betaling og levering
  • Uavhentede pakker
  • Retur av produkter
  • Reklamasjon
  • Angrefrist
  • Andre opplysninger
  • Personvern
  • Informasjonskapsler (Cookies)
  • Nyhetsbrev
  • Betalingssikkerhet
     

Generelt

De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av R.Moen AS, mPrecision.no
Disse vilkårene gjelder for alt salg fra R.Moen AS, mPrecision.no så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.
Enkelte varer kan til tider være utsolgt hos oss og våre leverandører, dette kan øke de ovennevnte leveransetidene.

For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig. 

 

Priser, betaling og levering

Levering

Vi sender normalt din bestilling med Posten / Bring. Normal leveringstid er 1-4 virkedager, med et forbehold om at produktet du bestiller er på lager. Er det ikke på lager vil du uansett høre fra oss innen noen dager !

Vi bruker postens satser ved sending av pakker. De fleste registrerte pakker koster rundt 100 kroner å sende. Store pakker koster mer. Mindre pakker kan koste mindre.  

Priser

Alle priser er oppgitt inklusiv mva og eksklusiv frakt når du ikke er logget inn i nettbutikken, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Det er mulig å bestemme selv visning med eller uten mva ved å trykke på handlekurven eller logge inn på Min side.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til vårt lager. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager.
Vi benytter Posten eller Bring som befrakter, og hvis pakken er skadet ved levering skal dette rapporteres til Posten umiddelbart, eller pakken skal nektes mottatt. Vi anbefeler å dokumentere skadet emballasje før pakken åpnes.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

 

Leveringstid

Enkelte varer i vårt sortiment er bestillingsvare. Det kan enten være varer som vi bestiller eller varer vi har et svært begrenset antall av. Disse varene vil være merket med "Best. Vare X dager". Du kan bestille varen og du vil få beskjed fra oss så snart vi vet når varen kan leveres. 

Alle bestilte varer vil bli levert umiddelbart eller så snart som mulig. Ved eventuelle forsinkelser i levering vil R.Moen AS søke uten ugrunnet opphold å informere kunden om denne forsinkelsen. Vi gjør oppmerksom på at angrefrist ikke gjelder etter levering av slike varer, men hvert tilfelle vil bli behandlet individuelt.

 

Fraktalternativer

A-POST / BREVPOST: Pakken blir sendt som brevpost med frimerke. Ingen sporing eller forsikring er tilgjengelig. Kan brukes på rimelige og mindre forsendelser. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og evt skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten.

SERVICEPAKKE: Vi anbefaler at du som kunde velger Postens klimanøytrale Servicepakke. Pakken kan spores og du får hentelapp i postkassen eller på SMS om mobilnummer er oppgitt, og produktene hentes på ditt lokale postkontor. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og må melde skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten. Vi erstatter tapte og skadede forsendelser.

BEDRIFTSPAKKE: Pakken kan spores og leveres på bedriftens dør mellom 09-16 mandag-fredag. SMS varsling når varen er lastet på bil for levering om mobilnummer er oppgitt.

BEDRIFTSPAKKE EKSPRESS 09: Pakken sendes med sporingsnummer og mottaker varsles i SMS. Pakken leveres bedriften før kl. 0900 i kjerneområder og innen 16 i utenforliggende strøk. Legg merke til vår behandlingstid og pakking kommer i tillegg til leveringen. Vi tilbyr dessverre ikke utlevering på lørdager som standardvalg. LES MER...

 

Betalingsalternativer

1. VISA, MASTERCARD, EUROCARD VIA NETAXEPT

Du kan betale med kort hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg. Vi gjør oppmerksom på at kortet ditt ikke belastes før vi sender varen fra oss til deg. Du vil derimot kunne se at beløpet er reservert på ditt kort.

2. PAYPAL

PayPal er en av verdens mest brukte betalingsløsninger og gir deg som kjøper en ekstra trygghet ved handelen. I tillegg er PayPal enkelt. Du slipper å huske kortnummer og kodebrikker. LES MER...

 

Uavhentede pakker

Å ikke hente eller godta mottak av bestilt pakke er ikke angrerett. Er en vare bestilt av deg og sendt fra oss er du ansvarlig for å hente ut pakken på posten og deretter returnere sammen med angrefristskjema.

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr (for tiden 250 kroner) for uavhentet vare, samt frakt begge veier, for å dekke våre kostnader i forbindelse med brudd på avtale.

 

Retur av produkter

Produktfeil og/eller feil levering av produkt:

Dersom du angrer kjøpet eller ønsker å bytte i annen modell/farge/størrelse, betaler du kun returporto. Dersom returen skyldes feilekspedering, feil eller mangler ved varen, refunderer vi naturligvis dine utgifter. Nye varer blir sendt omkostningsfritt.

 

Retur av produkter:

Hvis vi har anbefalt deg å returnere produktet til oss for reparasjon eller bytte på reklamasjon må du pakke varen forsvarlig (i originalforpakning) sammen med alt medfølgende tilbehør.

 

Benytter du angreretten kan du uten grunn heve kjøpet. Angrerettskjema må medfølge. Angrerettskjema finner du her:  angrefrist.pdf

 

Retur skal sendes til:

R.Moen AS

Tangenvegen 1112

2337 TANGEN

 

Vær nøyaktig i beskrivelsen av feilen eller grunnen til at du ønsker retur. Dette gjør det enklere for oss å betjene returen. Vi anbefaler at du benytter en forsendelsesmåte som kan spores, spesielt om varen har en høy verdi.

Om retur ikke er registrert på forhånd vil vi trekke fra 75,- i behandlingsgebyr ved eventuell tilbakebetaling.


Tilbakebetaling ved bruk av angrerett skjer tilbake på det kortet du brukte under transaksjonen, har du bestilt i oppkrav eller på annen måte må du huske å legge ved kontonummer slik at vi kan overføre beløpet. Ved defekt vare eller andre godkjente returer vil du få tilgodelapp du kan benytte i nettbutikken. Har du andre spørsmål rundt reklamasjon og retur kan du ta kontakt med oss på epost kundeservice@mprecision.no

 

VARER SOM RETURNERES SOM POSTOPPKRAV HENTES IKKE AV OSS. I DISSE TILFELLENE ER DET DEG SOM AVSENDER SOM FÅR REGNINGEN FRA POSTEN.

Returforsendelsen vil bli behandlet i løpet av 4 - 6 virkedager etter at denne er ankommet oss. Merk at behandlingstiden kan variere noe i forbindelse med høytider og ferieavvikling.
Vi sender en bekreftelse når saken er ferdig behandlet.

 

Reklamasjon

Som forbruker har du 2 års reklamasjonsrett på de fleste produkter. Varer som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år har du 5 års reklamasjonsrett. Reklamasjon innebærer at du kan klage på en vare innen en frist. Reklamasjon gjelder feil eller svakheter som er i produktet ved kjøp. Du er pliktig til snarest og innen rimelig tid å informere oss om eventuelle feil. Gjør du ikke dette, kan du miste din reklamasjonsrett.  Registrer retur som beskrevet under "Retur av produkter" og returner delen til oss innen rimelig tid.

Vi gjør oppmerksom på at produkter som skades under montering eller demontering ikke vil bli erstattet. 

Som bedrift eller firmakunde er reklamasjonsretten begrenset til 6 måneder. Kjøper er å anse som firmakunde om firmanavnet inngår i faktura- eller leveringsadressen. Kjøper er også ansett som firma ved kjøp av varer ut over normal forbrukers mengde eller ved andre opplagte årsaker som kan knyttes til firmakjøp.

 

Har du forhandleravtale hos oss gjelder egne vilkår.

 

Forbrukerrådet kan gi deg mer informasjon: http://www.forbrukerradet.no

 

Angrerett og uavhentede pakker

Dersom du skulle angre på ditt kjøp hos oss, er det Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted som gjelder. I henhold til Angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Vi ønsker at nødvendige tiltak i forbindelse med dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser.


Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)
Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
Dersom du velger å benytte deg av din rett til å angre på et kjøp, så finner du angreskjemaet her:

skjerma: angrefrist.pdf

Dette skjemaet er obligatorisk ifølge forskrift om angreskjema av 27. februar 2001 fastsatt av Barne- og familiedepartementet med hjemmel i lov 21.12.2000 nr. 105 om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) § 10. Skal brukes ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted av varer.

 

Andre opplysninger

Vanlige spørsmål vedr. leveringstider på din ordre.

Min ordre har ligget i 3 dager eller lenger, og er ikke blitt sendt enda.

Dette skyldes normalt at ett eller flere produkter på din ordre er midlertidigt utsolgt hos vår leverandør.
Om vi ikke har fått produktet på lager etter 5 dager etter bestillingsdatoen, deles ordren opp på følgende måte:

De produktene, som er på lager - sendes. Restnoterte produkt/produkter sendes så snart vi får dem på lager igjen. Ved delleveranse betaler du naturligvis kun ett fraktgebyr.

Merk at vi i de fleste tilfeller ikke kan bekrefte en presis dato for levering, dog pleier leveringen å skje innenfor kort tid.

Hvis du har ventet i lang tid på din vare ber vi deg kontakte vår kundeservice.

 

Ansvarsfraskrivelse


De produkter som tilbys på dette nettstedet er ikke pusset opp, tilbydt eller godkjent av noen av enhetene som er nevnt ovenfor. mPrecision.no gir ingen garantier av noe slag, uttrykt eller underforstått, om fullstendighet, nøyaktighet, pålitelighet, egnethet eller tilgjengelighet med hensyn til oppføring eller informasjonen, produktene, tjenestene eller relatert grafikk som finnes på oppføringen for alle formål. Enhver informasjon du velger å stole på er på egen risiko. Vi vil ikke bli holdt ansvarlig for misbruk eller fremstillinger av våre produkter.

 

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING for R.Moen AS (mPrecision.no).

Sist oppdatert [02.08.17]

R. Moen AS (mPrecision.no) er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bruker nettbutikken og underliggende tjenester som mPrecision.no publiserer (i det følgende også omtalt samlet som ”digitale løsninger”), og hva vi gjør for å beskytte dine personopplysninger. 

Vi oppfordrer deg til å gjøre deg godt kjent med denne personvernerklæringen. Ved å ta i bruk våre digitale løsninger samtykker du til vår behandling av personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen og innen de rammer som følger av gjeldende lovgiving.

1 BEHANDLINGSANSVARLIG

R.Moen AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med de digitale løsningene.

2 PERSONOPPLYSNINGER

2.1 Opplysninger du selv gir oss

R.Moen AS behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel når du oppretter en brukerprofil, oppgir opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer, alder og eventuelt interesser – for eksempel gjennom samtaler med kundeservice.

2.2 Opplysninger vi samler inn når du bruker våre tjenester

Når du bruker digitale løsninger, registrerer R.Moen AS ved hjelp av ulike analyseverktøy din aktivitet. R.Moen AS samler også inn informasjon fra enheten du bruker når du besøker våre digitale løsninger, for eksempel informasjon om IP-adresse, operativsystem, nettleser og nettverk.

Vi samler videre informasjon om bruk og trafikk, for eksempel informasjon om innloggingshistorikk, bruks- og navigasjonsmønstre, hvilke varer brukerne ser på, antall visninger av artikler og antall brukere. Vi samler også informasjon om nyhetsbrevabonnement, herunder hvilke nyhetsbrev som sendes til deg, hvilke som åpnes, hvilken e-postklient du bruker, hvor du befinner deg når du åpner nyhetsbrevet og hva du klikker på i disse e-postene. 

Dersom du bruker stedsbaserte tjenester, kan R.Moen AS samle inn og behandle opplysninger om din posisjon. Vi vil varsle deg særskilt og be om samtykke før vi samler inn slik informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke i samsvar med gjeldende lovgivning.

2.3 Opplysninger vi henter fra andre

R.Moen AS henter i noen tilfeller opplysninger om deg fra tredjeparter. Det kan være kilder fra offentlige registre, for eksempel adresseoppslag eller fra sosiale medier. Det kan også være opplysninger vi kjøper fra en tredjepart, for eksempel sannsynlighetsbaserte demografiske opplysninger om deg (utdanning, boligtype osv.).

2.4 Særlig om bruk av cookies

På våre digitale løsninger bruker vi informasjonskapsler, såkalte cookies. For nærmere informasjon, se

Merk at du ved å bruke mPrecision.no godtar vår bruk av informasjonskapsler (cookies).

3 VÅR BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi bruker personopplysninger du har oppgitt for å kunne gi deg de tjenestene du har registrert deg for og for å kunne kommunisere med deg om disse. Videre samler vi inn og behandler informasjon når du bruker våre tjenester som beskrevet ovenfor for å kunne tilpasse innhold og målrette annonsering basert på adferd og antagelser om preferanser, analysere markedstrender, forbedre våre digitale løsninger og for å forebygge og avdekke misbruk. Vi henter også informasjon fra tredjeparter.

3.1 Personprofiler

Noen ganger sammenstiller vi personopplysninger vi har fått fra deg med opplysninger fra andre kilder. Det kan for eksempel være at vi sammenstiller kundedata og opplysninger om navn og adresse som du har oppgitt med opplysninger om hvilke varer du har bestilt, innloggingshistorikk, data om ditt kjøpsmønster eller med opplysninger vi har fått fra tredjepart. Disse dataene organiseres som personprofiler og knyttes sammen via krypterte og anonymiserte bruker-id'er. Videre vil vi kunne segmentere slike personprofiler inn i definerte segmenter. Vi gjør dette for å kunne tilpasse vårt innhold, målrette annonser og markedsføringshenvendelser til deg, og for å kunne videreutvikle våre digitale løsninger.

3.2 Markedsføring

Vi bruker personopplysninger til å gi deg informasjon og markedsføring om varer du kan ha interesse av basert på opplysninger du selv har oppgitt eller på opplysninger vi har samlet gjennom bruk av våre digitale tjenester (personprofiler).

Hvis du er eller har vært kunde eller har registrert brukerprofil på andre måter som for eksempel for å motta nyhetsbrev, kan du gjennom vilkårene ha samtykket til å motta elektronisk kommunikasjon og markedsføring som kunde, og vi kan da sende deg henvendelser basert på samtykket du har gitt. Vi kan for øvrig sende deg markedsføring elektronisk, som for eksempel e-post og sms, i samsvar med de krav som gjelder etter gjeldende lovgivning, inntil du selv gir beskjed om at slik kommunikasjon ikke ønskes lenger. Du kan når som helst velge å reservere deg mot slike henvendelser.

Hvis du ikke har registrert en brukerprofil hos oss eller oppgitt dine kontaktdata i forbindelse med et kundeforhold, vil vi bare sende nyhetsbrev og elektronisk markedsføring hvis du eksplisitt har samtykket til å motta slike henvendelser.

4 UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger vi har om deg kan bli gjort tilgjengelig for andre selskaper innenfor vårt konsern, samt for de selskapene som etter avtale med oss forestår den tekniske eller administrative driften av våre digitale løsninger. Når vi gir tredjeparter tilgang til personopplysninger på denne måten, sikrer vi at disse tredjepartene overholder våre krav til behandling av personopplysninger og gjeldende lovgivning. Personopplysninger kan også utleveres dersom det foreligger lovhjemmel for dette eller vi blir pålagt dette av en domstol eller annen offentlig myndighet.

Vi kan videre gi tredjeparter tilgang til akkumulerte og anonymiserte data.

5 VÅR HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Kun autorisert personell hos R.Moen AS har tilgang til personopplysninger. Tilgangen til personopplysninger er sikret med adgangskontroll og passord. Vi benytter oss av avansert teknologi for å hindre at uvedkommende kommer inn på våre systemer.

Vi har skriftlige rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet for å sikre og dokumentere at vår behandling av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Dine personopplysninger vil kun bli lagret så lenge vi har saklig behov for dette i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning for øvrig. Når saklig behov ikke lenger foreligger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

6  DINE RETTIGHETER

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting og sletting i samsvar med gjeldende lovgivning.

7  ENDRINGER AV DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

R.Moen AS kan revidere denne personvernerklæringen når behandlingen av personopplysninger endres eller når revisjon er nødvendig på grunn av endringer i gjeldende lovgivning. Når vi gjør endringer i denne erklæringen vil vi endre revisjonsdato øverst i dette avsnittet, og den endrede personvernerklæringen har virkning fra siste revisjonsdato.  Vi vil gjøre større endringer godt synlig, men anbefaler at du leser personvernerklæringen jevnlig når du besøker våre digitale løsninger. I tillegg vil vi oppbevare tidligere versjoner av personvernerklæringen i et arkiv, slik at du har enkel tilgang til dem.

8 HENVENDELSER

Hvis du vil ha mer informasjon om vår behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på kontakt@mprecision.no

 

Informasjonskapsler (cookies)

R.Moen AS (mprecision.no) benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse og videreutvikle digitale publikasjoner og underliggende tjenester (i det følgende også omtalt samlet som ”digitale løsninger”). Informasjonskapslene er små informasjonsfiler som blir lagret på datamaskinen din og som gjør at dine valg og preferanser kan bli lagret mens du er inne på våre digitale løsninger.

Hva vi bruker informasjonskapsler til

Vi bruker primært informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av våre tjenester. Informasjonskapsler brukes også i forbindelse med markedsføring, blant annet for å kunne målrette innhold og annonser best mulig, for eksempel kunne styre hvor mange ganger du får opp en annonse og for annen statistikk for brukerprofilen. Vi bruker også Facebook-piksel til dette formålet. Videre brukes informasjonskapsler for å forbedre teknisk funksjonalitet og kvalitet på våre sider. Noen eksempler på hva vi bruker informasjonskapsler til:

a)      Generell statistikk for våre digitale løsninger

b)      Bruker-ID, for å kunne gjøre oppslag om hvem du er

c)       "Husk meg"-funksjonalitet for innlogging

d)      Tilgangsstyring (gi tilgang til differensierte priser)

e)      Oversikt over hvilke nyhetsbrev du abonnerer på

Ulike typer informasjonskapsler og Facebook-piksel

Det finnes flere typer informasjonskapsler, som vi benytter i våre digitale løsninger.

Sesjonsavhengige informasjonskapsler:

De sesjonsavhengige informasjonskapslene slettes umiddelbart når du lukker nettleseren. Vi bruker slike informasjonskaplser blant annet for å registrere at du er inne på våre digitale løsninger, og for å vite hvordan du navigerer for eksempel når du er inne på «Min side».

Faste informasjonskapsler:

Disse informasjonskapslene brukes til å hente informasjon om autentisering, språkinnstillinger og andre preferanser og valg. Faste informasjonskapsler slettes ikke når du lukker nettleseren, men på en senere angitt utløpsdato eller når du selv fjerner dem manuelt. Ved å bruke faste informasjonskapsler kan vi sørge for at bruk av våre digitale løsninger går raskere og er bedre tilpasset dine preferanser neste gang du logger deg på. Vi bruker for eksempel faste informasjonskaplser til å huske din innlogging, for å spore din bruk av mPrecision.no og for å huske hvor lenge det er siden du har fått spørsmål om å melde deg på nyhetsbrev.

Facebook-piksel

Vi bruker Facebook-piksel på mPrecision.no. Pikselen er en kodesnutt som er lagt til på vår nettside, som gjør at vi kan nå deg med våre annonser på Facebook etter at du har besøkt mPrecision.no.no.

 

Informasjonskapsler fra tredjepart

Vi bruker også tredjepartsinformasjonskapsler som kan være både faste og sesjonsavhengige. Informasjonskapslene settes av andre enn mPrecision.no og brukes typisk i tilknytning til annonser på våre digitale løsninger (eksempelvis Google Analytics/GTM). 

 

Stenge av for informasjonskapsler

Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. For å lese mer om informasjonskapsler og om hvordan du sletter dem, se 

http://www.mediebedriftene.no/informasjonskapsler, eller

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Vær oppmerksom på at noen av våre funksjoner eller tjenester ikke vil fungere dersom du velger å slå av informasjonskapsler. Din nettleser vil for eksempel ikke huske din pålogging automatisk dersom informasjonskapsler er slått av.

Sist oppdatert: 02.08.2017

 

Nyhetsbrev

R.Moen AS, mprecision.no sender kun ut nyhetsbrev til de som har sagt seg villig til å motta dette. Vi videreformidler ikke epostadresser til tredjepart under noen omstendigheter.
 

SIKKERHET VED BRUK AV KORT


Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Netaxept har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. R.Moen AS hverken oppbevarer, eller ser noen kortopplysninger. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Våre nettsider og betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort på mPrecision.no som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Kort som godtas:
Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa, MasterCard/EuroCard hos Paypal

 

Copyright © R. Moen AS. All rights reserved.